TOP 3 Târguri de Crăciun din Europa

targuri-de-craciun-europa

Când vine iarna, gândul fuce la Crăciun și la sărbătorile de iarnă. Inevitabil, sezonul rece este asociat și cu vestitele Târguri de Crăciun. În fiecare an, la nivel european sunt organizate sute de Piețe și Târguri de Crăciun, inclusiv în România, iar acestea atrag milioane de turiști din întreaga lume.

Târguri de Crăciun

Ne-a fost foarte greu să alegem TOP 3 Târguri de Crăciun din Europa, fiind un top subiectiv, dar sperăm să vă ajute când vă programați următoarele călătorii în sezonul de iarnă.

Târgul de Crăciun din Zagreb

Târgul de Crăciun din Zagreb
Târgul de Crăciun din Zagreb

Târgul de Crăciun din Zagreb a fost votat trei ani la rând ca fiind cel mai frumos din Europa. Nu o spunem noi, ci zecile de mii de turiști care i-au trecut pragul.

Este adevărat că Piața de Crăciun din Zagreb este mai puțin cunoscută față de tradiționalele piețe din Germania sau Austria, dar a câștigat teren în popularitate și a ajuns să concureze de la egal la egal cu celelalte târguri de pe continent.

În decembrie, Zagreb se gătește de sărbătoare, iar spiritul Crăciunului învăluie orașul. În 2021, Piața de Crăciun din Zagreb va fi organizată în perioada 27 noiembrie 2021 – 7 ianuarie 2022.

Târgul de Crăciun din Basel

 Târgul de Crăciun din Basel
Târgul de Crăciun din Basel

Piața de Crăciun din Basel a fost desemnată ca fiind cea mai frumoasă din Europa, cel puțin în ultimii doi ani. Și nu doar sondajele, dar și cifrele raportate de autoritățile din Elveția demonstrează că acest Târg de Crăciun se bucură de o popularitate tot mai mare, de la un an la altul.

În 2021, Târgul de Crăciun din Basel va avea loc în perioada 25 noiembrie – 23 decembrie 2021.

Târgul de Crăciun din Ungaria

Târgul de Crăciun din Ungaria
Târgul de Crăciun din Ungaria

Budapesta se află pe podiumul celor mai bune piețe de Crăciun din Europa. Organizatorii acestui eveniment lucrează din greu în fiecare an pentru a vă oferi ceea ce este cu siguranță unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din lume. Știați că Moș Crăciun însuși își face unele dintre cumpărături în timpul Sărbătorii Adventului de la Bazilică?

În 2021, Târgul de Crăciun din Budapesta va avea loc în perioada 19 noiembrie 2021 – 2 ianuarie 2022.

În ultimii ani, vestitele Târguri de Crăciun din Austria, Germania, Franța pierd teren în fața noilor Târguri de Crăciun organizate în Italia, Spania, Elveția, Croația sau Budapesta.

Vedeți și lista celor mai mari 10 Piețe și Târguri de Crăciun din Europa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *